Våra pressmeddelanden finns också på Mynewsdesk. Ladda ner bilder på mynewsdesk.se/flygbussarna
För frågor om press och samarbeten, kontakta Boel Nordquist boel.nordquist@merresor.se.

13 augusti 2018

Door to Gate läggs ner

Door to Gate avslutar sin verksamhet den 30 september 2018. Trots den kompetens och erfarenhet som Flygbussarna besitter har det inte gått att få lönsamhet i försöket med Door to Gate.
Läs mer

15 november 2017

"Kanske lyckas vi konkurrera ut bilen"

Ett år har gått sedan Flygbussarna startade tjänsten Flygbussarna Door to Gate, där resenären blir hämtad hemma och delar resan till flygplatsen med andra resenärer. Ett kollektivt resande på kundens villkor. Affärschef Björn Grane berättar om hur det första året har varit.
Läs mer

Flygbussarna Door to Gate får ny webbplats

Med Flygbussarna Door to Gate kan du resa till och från Arlanda på ett både miljövänligt och prisvärt sätt genom att dela resan med andra resenärer. Nu har Flygbussarna Door to Gate fått en alldeles ny webbplats för att göra det enklare att förstå tjänsten, få en prisuppgift och hantera bokade resor.
Läs mer

2017-03-16

Flygbussarna Door to Gate introducerar webbokning!

I slutet av förra året lanserade Flygbussarna sin nya tjänst Door to Gate, där resenärer smidigt och prisvärt reser från dörren till Arlanda. Tjänsten har blivit uppskattad bland resenärerna och över 32 000 personer har laddat ner bokningsappen. Nu kan resan även bokas på nätet.
Läs mer

2016-12-22

Flygbussarna Door to Gate gör succé

Den 15 november i år lanserade Flygbussarna sin nya tjänst Door to Gate, där resenärer smidigt och miljövänligt reser till och från Arlanda. Tjänsten har blivit uppmärksammad medialt och redan efter några veckor har över 18 500 personer laddat ner bokningsappen.
Läs mer