Vad kostar det?

Varje zon som vi kör från har ett grundpris (se lista nedan) och från person nummer två i samma sällskap, barn som vuxen, tillkommer en kostnad på 75 kr.

Delad bil
229 krGrundpris för bil och 1 passagerare
75 krFör varje ytterligare passagerare

Bilen hämtar dig Södermalm, Långholmen, Reimersholme och gör vanligtvis 2 – ej valbara – stopp på vägen till Arlanda (ARN).

Egen bil
879 kr979 kr i gruppris för bil och max 9 passagerare

Bilen hämtar dig Södermalm, Långholmen, Reimersholme och åker direkt till Arlanda (ARN).

Fler prisexempel

2 vuxna och 1 barn från

299 kr i grundpris för bil och 1 passagerare
75 kr för varje ytterligare 
passagerare
229 kr

2 vuxna, 2 barn och 1 hund från

299 kr i grundpris för bil och 1 passagerare
75 kr för varje ytterligare 
passagerare
Djur upp till 11 kg får åka med i transportbur
229 kr

Företag/Grupp med 9 vuxna från

979 kr i gruppris för bil och max 9 passagerare, och bilen kör direkt till
229 kr

Inför resan

Hur fungerar en delad resa?

När du bokar en bil kan du få dela din bilresa till eller från Arlanda med andra resenärer som har bokningar som matchar din bokning tidsmässigt. Förutom ditt eget stopp har en delad resa vanligtvis två stopp som sker i riktning till/från Arlanda. När du lägger in dina reseuppgifter vid bokning av en delad resa, räknar vårt system ut din upphämtningstid med marginaler för eventuella andra upphämtningar.

För varje bokning kan endast en adress anges. Resenären har inte möjlighet att själv lägga till eller välja vilka stopp bilen gör under sin rutt.

Boka resa

Kan vi bli upphämtade på flera adresser i samma bokning?

Vi erbjuder tyvärr ingen tjänst i dagsläget där du kan boka in flera stopp på vägen inom samma bokning. För varje bokning kan du endast välja en upphämtningsadress. Även om bilen kan komma att hämta upp andra resenärer längs vägen, är det inte möjligt för resenärerna själva att lägga till eller välja dessa stopp.

Om ni är ett resesällskap som önskar resa från olika adresser behöver en egen bokning läggas in för varje adress. När olika bokningar läggs in kan vi inte garantera att ni hamnar i samma bil vid resan, men om upphämtningarna sker i ett närliggande område och tidpunkt är chansen stor att ni gör det.

Hur mycket bagage får jag ta med mig?

Varje passagerare i ditt resesällskap får medföra max 1 väska för incheckning och 1 handbagage. Ange antalet väskor för bokningen i fältet under “Passageraruppgifter”. Du behöver inte ange ditt handbagage i bokningen.

Ditt resesällskap kan, utöver ovanstående, även ta med sig specialbagage enligt vår tabell för specialbagage.

Det är viktigt att du anger korrekt antal väskor och skrymmande bagage i god tid. Du har möjlighet att ändra i din bokning i appen eller på webbplatsen upp till två timmar innan din upphämtningstid.
Se vår bagagepolicy och instruktioner här.

Kan jag boka bilbarnstolar?

Vi hjälper gärna till att tillhandahålla bilbarnstolar utan extra kostnad. Du bokar bilbarnstolar samtidigt som du bokar din resa i appen eller på webbplatsen, genom att välja vilken typ av bilbarnstol du önskar och hur många.

Du som resenär ansvarar själv för att boka en bilbarnstol som passar ditt barn, beroende på barnets längd och stabilitet.

Vi erbjuder:

  • För barn upp till ca 5 år: Bakåtvända bilbarnstolar
  • För barn över ca 5 år: Bälteskuddar
  • Spädbarn: Du som reser med spädbarn behöver ta med ett eget babyskydd. Spädbarn får ej sitta i vuxens knä under resan. Ditt barn anses vara spädbarn upp till 6-9 månader eller tills barnet kan sitta stadigt i en bilbarnstol

För varje bokning kan max två bakåtvända bilbarnstolar och två bälteskuddar bokas.
Alla som reser med oss räknas som en passagerare och betalar samma pris för sin resa oavsett ålder.

Kan jag resa med djur?

Du är välkommen att resa med sällskapsdjur. Alla djur behöver vistas i en transportbur eller transportväska under resan. Ange att du reser med sällskapsdjur i kommentarsfältet under passageraruppgifter i din bokning, så att vi kan säkerställa utrymme.

Om ditt djur väger mer än 11 kg behöver du boka alternativet egen bil.

Ovanstående begränsningar påverkar inte tjänstehundar.

Resenärer med allergier mot olika djur bör vara medvetna om att andra passagerare i deras delade bil kan resa med djur.

Hur ska jag boka om jag reser till ett land inom Schengen?

När du reser till ett land inom Schengenområdet kan du välja kategorin inrikes/Schengen när du bokar din resa. När du väljer detta typ av flyg beräknar vi din resa så att du är på flygplatsen 50 minuter innan din flygavgång.

Observera – om du har väskor att checka in för din flygresa ber vi dig att välja en tidigare upphämtningstid än den som först föreslås, så att du får större marginaler vid incheckningen.

Du kan välja en tidigare upphämtningstid genom att klicka på fältet under rubriken “Upphämtningstid” i din bokning och sedan välja en tidigare tid i rullistan.

Dessa länder tillhör Schengen:

Belgien

Danmark

Estland

Finland

Frankrike

Grekland

Island

Italien

Lettland

Liechtenstein

Litauen

Luxemburg

Malta

Nederländerna

Norge

Polen

Portugal

Slovakien

Slovenien

Spanien

Sverige

Schweiz

Tjeckien

Tyskland

Ungern

Österrike